SEÇİMLİK DERSLERDEN BÜTÜNLEME SINAVINA GİRECEK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN BİLGİSİNE !!!
2.02.2024

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği m. 21 gereğince “Öğrencinin bir dersten başarılı olabilmesi için ara sınavların aritmetik ortalamalarına bakılmaksızın final yahut ilgili dersin bütünleme sınavından en az 60 puan alması” gerekmektedir. Bu sebeple öğrencilerimizin ara sınav ile final sınavı not ortalamaları 60 puanın üzerinde olsa dahi, final sınav notları 60 puanın altındaysa, bütünleme sınavına girmeleri gerekmektedir. Bu çerçevede öğrencilerimizin öğrenci bilgi sistemi üzerinden not durumlarını kontrol etmeleri önemle duyurulur.

DEKANLIK