Öğrencilerimiz TBMM'yi Ziyaret Etti
22.05.2022
Öne çıkan görsel

Fakültemiz öğrencileri Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret etti. Anayasa Hukuku Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Yasin Aydoğdu’nun rehberlik ettiği ve kürsü asistanlarından Arş. Gör. Furkan Yılmaz’ın da eşlik ettiği ziyaret ile ilgili olarak Aydoğdu; "Anayasa Hukuku" dersinin "Yasama Organı" konusunu pekiştirmek için bu etkinliğin yapıldığını belirttikten sonra, "Öğrencilerimizle mümkün olduğunca interaktif dersler gerçekleştirmeye, öğrencilerimizin derse duydukları ilgiyi canlı tutmaya ve güçlendirmeye, teorik olarak öğrendiklerini somutlaştırmaya, kalıcı kılmaya ve aralarında bir tartışma kültürünü yeşertmeye çalışıyoruz. TBMM'ye düzenlemiş olduğumuz gezinin bu yönde bir adım olduğuna inanıyor ve öğrenciler açısından verimli geçtiğini düşünüyoruz” şeklinde konuştu.