Hukuk Fakültesi 2024 – 2025 Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni
Öne çıkan görsel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi  2024 – 2025 Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni, 18 Eylül 2024 tarihinde Hukuk Fakültesi Konferans Salonun'da gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, Hukuk Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Emine GÜMÜŞSOY'un açılış konuşmalarıyla devam etti. Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Doğan SOYASLAN, “Türk Hukuk Devrimi” konulu Akademik Yıl İlk Açılış Dersini gerçekleştirdi.  Sonrasında Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Süheyla Suzan GÖKALP,  “İklim Değişikliği ve Hukukun İşlevi”  konulu açılış dersi sunumuyla devam eden program, TOBB ETÜ Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Özlem SÖĞÜTLÜ'nün“Elektronik Köle Kavramı”  konulu akademik yıl açılış dersi ile tamamlandı.