TR | EN
Hukuk Fakültesi 2023 – 2024 Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni
12.10.2023
Öne çıkan görsel
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi  2023 – 2024 Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni, 3 Ekim 2023 tarihinde Hukuk Fakültesi Seminer Salonun'da gerçekleşti. Açılış etkinliği Rektör Prof. Dr. Kamil ÇOLAK, Hukuk Fakültesi Dekan Vekili Ramazan ERDAĞ'ın yanı sıra Adalet Komisyonu Başkanı Arif Hamdi SAZAK, 2. İdare Mahkemesi Başkanı Osman AKCAN, Vergi Mahkemesi Başkanı Volkan ERDOĞDU, Baro Başkanı Av. Mustafa ELAGÖZ, Başsavcı Vekili Mehmet ÖZEL, Anadolu Üniversitesi Adalet MYO Müdürü Doç.Dr. Mesut AYGÜN, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, Hukuk Fakültesi Dekan Vekili Ramazan ERDAĞ'ın açılış konuşmalarıyla devam etti. Hacı Bayram Veli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Bahtiyar AKYILMAZ ve TOBB ETÜ Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Murat SEZGİNER'in "Hukuk Devleti" konulu açılış dersi konuşmasıyla devam eden program,  Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Feyzan Hayal ŞEHİRALİ ÇELİK'in "Hukuk ve Büyük Resim" konulu akademik yıl açılış dersi sunumu ile tamamlandı.