Üniversitemize Girişlerde HES Kodu Sorgulaması Hakkında Önemli Duyuru ve İrtibat Numaraları
30.09.2021

Öğrencilerimizin dikkatine,

Yayınlanma Tarihi: 30 Eylül 2021 - Perşembe

COVID-19 salgını sebebiyle alınan tedbirler çerçevesinde Üniversitemize girişlerde, kimlik kontrollerinin yanı sıra HES kodu sorgulaması da yapılacaktır. Sağlık Bakanlığı’nın sistemi ile online bağlantı halinde olan personel/öğrenci kimlik kartlarının sorgulanması ve sağlıklı çalışması için personelimiz ve öğrencilerimizin tamamının https://hesbilgi.ogu.edu.tr adresine ulaşıp kendilerine ait bilgileri yüklemeleri gerekmektedir.

Üniversitenin sistemine giriş yapılmadan önce Sağlık Bakanlığı, Hayat Eve Sığar  (HES) uygulamasından süresiz HES kodu alınarak bilgi girişi yapılmalıdır. Sistemle ilgili bir problem yaşanması halinde, Rektörlük girişindeki Akıllı Kart Birimine müracaat edilerek destek sağlanabilecektir. Aynı zamanda HES kodu eşleşmesi Rektörlük personel girişindeki Kiosk cihazından da yapılabilir. HES kodu olmayan personelimiz ve öğrencilerimizin Üniversitemize girişi mümkün olmayacaktır.

Akıllı Kart Birimi İrtibat Numaraları

5555-5556-5557-5558-5559-5560