Hukuk ve Edebiyat (Güz Dönemi - Seçimlik) Dersi Hakkında
27.09.2021

Öğrencilerin dikkatine,

Hukuk ve Edebiyat dersimizin kapsam ve içeriği gereği, bu dersi alacak olan öğrencilerimizin, derse (fiili veya çevrimiçi) devamlı ve aktif katılımı gerekmektedir.

Dersin teorik kısmını takiben gelişecek süreçlerin tamamı, öğrencilerin okuma listesinde bulunan kitapları okumaları ve derste bu konuda hazırlıklı olmalarına bağlıdır. Öğrencilerin edebi eserlere ilgi duymaları ve analiz yapmaya istekli olmaları gerekmektedir. Farklı yazın türlerine ilgi duymak bu dersin gerçekleşebilme koşuludur.

Özellikle edebi metinlerden zevk almayan, ilgili eserleri okuyup yorumlamak konusunda isteksiz olabilecek öğrencilerin bu dersi seçmeleri tavsiye edilmez. Ders açısından gerekli okuma kaynakları, dersin eğiticisi tarafından ilk derslerde ilan edilecektir.

Dr. Öğr. Üyesi Elif ÇELİK